Regressie
Regressie betekent: teruggaan in de tijd.
Regressietherapie gaat er vanuit dat elk probleem een oorzaak heeft. 
Deze oorzaak is te vinden in ervaringen in het verleden die niet verwerkt zijn. Zo kan het verleden je behoorlijk in de weg zitten. 

Met mijn hulp spoor je deze ervaringen zelf op. Het kan gaan om ervaringen uit jouw jeugd of rond de geboorte, maar ook om vorige levens. Door herbeleving kunnen emoties zich ontladen en dat lucht op. Er kan nu eindelijk verwerking plaatsvinden.

Je krijgt meer inzicht in jezelf en de manier waarop je in het leven staat. Dat helpt om stappen te zetten voor verandering, zodat de kwaliteit van jouw leven kan verbeteren.  Ook kan het doel van jouw verblijf op aarde duidelijk worden. 

Voor welke problemen?
Psychische klachten zoals angsten, nachtmerries, problemen op het werk, relatieproblemen, seksuele problemen en depressiviteit.

Deze therapie kan helpen bij rouwverwerking, het verwerken van misbruik, mishandeling, ongelukken en berovingen.

Psychosomatische klachten kunnen afnemen of verdwijnen zoals migraine, maagpijn, menstruatieproblemen, hevige vermoeidheid, vruchtbaarheidsproblemen en problemen met de luchtwegen.

 Praktische gegevens
Intake. De therapie begint met een uitgebreid voorgesprek. Deze duurt anderhalf tot twee uur. We brengen de problematiek in kaart en spreken af naar welk doel we gaan werken.

Regressie. De tweede keer starten we met de regressies. Deze sessies duren ongeveer twee uur. Door de gerichte manier van werken merk je meestal snel resultaat. Houdt er wel rekening mee dat het goed is om meerdere keren te komen. Investeer gerust tijd en aandacht in jezelf.


AGB nr. 90031963                KVK NR. 14114818         BTW nr. NL 012304980